10 mai 2015

Maratonul de Fotbal Fara Rosu Gillette Mach3

0 Comentarii
Weekendul trecut s-a jucat cel mai lung meci de fotbal din Romania: Maratonul de Fotbal Fara Rosu Gillette Mach3 – 24 ore!
Peste 700 de goluri s-au inscris, iar Gillette a decis: maratonul va merge si la Craiova (16-17 mai),Cluj (30-31 mai) si Iasi (13-14 iunie).
 
Sute de fani au raspuns invitatiei date de Costel Galca, Flavius Stoican, Nana Falemi, Daniel Prodan si Bogdan Stelea si au jucat nonstop fotbal fara rosu.
De la un bărbierit fără roșeață**, la un maraton de 24 ore de fotbal fără roșu, craiovenii, clujenii și ieșenii sunt așteptați să participe la cel mai lung meci de fotbal din România. Se va juca în format 5 vs. 5, iar toți fotbaliștii amatori sunt invitați să se înscrie pe www.fotbalfararosu.sport.ropentru a prinde unul dintre cele 480 de locuri disponibile pe fiecare oraș.
Participanții din cele trei orașe vor trece printr-o experiență completă Gillette: vor afla secretele unui joc fără roșu de la VIP-urile campaniei, apoi se vor bărbieri cu Gillette Mach3 în echipe de câte 5 înainte a de a intra pe teren. Nu în ultimul rând, participanții vor avea ocazia să se antreneze preț de câteva minute înainte de a intra în marele meci: Maratonul de Fotbal Fără Roșu Gillette Mach3, jucat nonstop.
Toți participanții vor primi un premiu garantat și șansa unei experiențe fotbalistice de neuitat:
·        Premiul cel mare, acordat prin tragere la sorți: în fiecare oraș, 2 x experiență în capitala fotbalului spaniol
·        Premiul pentru fiecare participant: Pachet special Gillette Mach3
Aparatul de bărbierit Gillette Mach3 oferă garanția unui bărbierit confortabil*, cu zero roșeață** și cu mai puține iritații ale pielii – toate acestea datorită tehnologiei de care dispune:
·        Aliniere progresivă a lamelor: 3 lame special poziționate pentru un bărbierit curat, dintr-o singură mișcare;
·        50% mai puțină presiune asupra pielii, ceea ce reduce iritațiile și roșeața**
·        Lamele montate individual care se ajustează perfect conturului feței;
·        Rezerva cu un design gândit special pentru a oferi o clătire și o curățare extrem de ușoară a lamelor;
·        Banda lubrifiantă îmbunătățită;
·        Design-ul nou al gamei.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu