16 mai 2015

Vodafone România îsi consolidează portofoliul

0 Comentarii
Vodafone România îşi îmbogăţeşte portofoliul de telefoane sub brand propriu, cu două modele de telefoane de tip smartphone – Vodafone Smart Prime 6 şi Vodafone Smart First 6. Astfel, Vodafone România dispune acum de un portofoliu de 10 echipamente sub brand propriu, dintre care 8 telefoane, cu preţuri de la 1 euro şi 2 tablete.

Noul Vodafone Smart prime 6, un smartphone cu capabilităţi 4G, se remarcă prin design-ul premium, rezoluţia ecranului şi funcţiile performante. Smart Prime 6 funcţionează cu Android 5.0 Lolipop şi dispune de o tehnologie îmbunătăţită pentru autonomia bateriei precum şi de un control sporit în cazul utilizării unor dispozitive auxiliare (de ex. Bluetooth). Disponibil în culoarea antracit, Smart Prime 6 vine echipat cu un ecran cu cristale lichide, cu rezoluţie de 720p, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 1.3 Gigahertz şi o memorie RAM de 1 GB, plus o memorie internă de 8GB. Camera foto de 8 MP a smartphone-ului, ce oferă posibilitatea utilizatorilor de a surprinde instant cele mai plăcute momente, este dotată cu funcţiile: LED flash, Auto focus, Touch focus, Face Detection. Smart Prime 6 poate fi achiziţionat la preţul de 1 Euro (TVA inclus), împreună cu abonamentul RED 19, pe 2 ani.
Smartphone-ul Vodafone Smart First 6 se remarcă printr-un design compact şi intuitiv şi dispune de un ecran tactil de 4”, pe care utilizatorii pot regăsi cele mai populare aplicaţii şi funcţii preinstalate. Smart First 6 oferă experienţă sistemului de operare Android KitKat, cel mai răspândit sistem de operare din lume şi vine echipat cu un procesor Dual Core de 1.2 Ghz. În plus, telefonul are preinstalată aplicaţia Dropbox, ceea ce suplimentează capacitatea de stocare cu până la 4 GB. Noul smartphone Vodafone Smart First 6 poate fi achiziţionat împreună cu abonamentul Smart 9, pe 2 ani, la preţul de 14 Euro (TVA inclus).

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu