30 iulie 2015

Jandarmii bacauani combat delictele silvice

0 Comentarii
În ziua de 28.07, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, în cooperare cu lucrători ai Direcţiei Silvice Bacău, au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice.
     Echipele mixte care au acţionat în zona comunei Pînceşti din judeţul Bacău, au depistat un bărbat, F.V. de 43 de ani, după ce a tăiat de pe picior, patru arbori verzi şi nemarcaţi din specia fag, arbori cu diametrele de 44 cm, 49 cm, 59 cm şi 55 cm, dintr-o parcelă de pădure privată situată în com. Pînceşti, zon[ numită „Cocoaşa”.
                Urmare a acestui fapt, jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul comiterii unei fapte susceptibile infracţiunii de ( tăierea ... fără drept, de arbori ... din fondul forestier naţional ...), prevăzută în Legea 46/2008, masa lemnoasă de 8,568 m.c. de material lemnos rezultată în urma tăierii, în valoare de aproximativ 1750 lei şi ferăstrăul mecanic folosit au fost predate organelor silvice, iar dosarul în cauză urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

                  Acţiunile jandarmilor în cooperare cu lucrătorii Direcţiei Silvice Bacău, ce vizează prevenirea si combaterea delictelor silvice, vor continua.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu