29 septembrie 2015

Lord of the Dance revin in Romania

0 Comentarii
Cel mai apreciat spectacol de dans din lume, Lord of the Dance, ajunge la noi in perioada 5- 11 octombrie cu o nouă și impresionantă reprezentație, DANGEROUS GAMES. După peste 20 de ani de succes în întreaga lume, Michael Flatley vine în fața publicului internațional cu o nouă producție, rezultat al muncii de peste 2 decenii al inegalabilului dansator. 

Aflați în turneu mondial, irlandezii care dau viață poveștii puse în scenă de însuși Michael Flatley, vor face o nouă oprire în Romania  pentru un spectacol de excepție. De data aceasta Flatley prezintă o abordare inedită și neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile ne vor introduce într-o lume mitică și captivantă. 

DANGEROUS GAMES, produs de Michael Flatley, prezintă o nouă abordare din toate punctele de vedere a spectacolului. Pentru noul show au fost păstrare câteva dintre numerele celebre din ”Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică. 

DANGEROUS GAMES se anunță a fi spectacolul toamnei, un show unic prin intermediul căruia cei prezenți vor avea posibilitatea, pentru câteva ore, să fie introduși în mitica atmosferă irlandeză. 


Pret bilet:intre 150-350 lei

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu