30 septembrie 2015

Pietrosita revine pe harta CFR Călători

0 Comentarii
Începând cu 1 octombrie 2015, CFR Călători revine pe ruta Târgoviște  - Pietroșița, după ce, urmare a numeroaselor solicitări și demersuri din partea cetățenilor și a autorităților locale, a reluat în acest an circulația pe alte 4 rute : Timișoara Nord – Jimbolia, Târgu Neamț – Pașcani, Sighișoara – Odorhei și  Remetea Mică - Timişoara Nord.
„După ce în ultimii ani CFR Călători a ieșit de pe anumite secții feroviare,  consider importantă revenirea pe o parte dintre acestea. Beneficiarii direcți sunt în primul rând navetiștii - elevii, studenții și persoanele al căror loc de muncă depinde de legătura cu localitățile limitrofe. Trenurile introduse pe toate aceste rute sunt accesibile pentru călători din punct de vedere al prețului la bilete. Operatorul naţional feroviar de pasageri, cu susținere din partea Guvernului, își îndeplinește astfel angajamentul față de societate, fiind un garant al libertății și al dreptului la mobilitate pentru toate categoriile de cetățeni”, a declarat Iosif Szentes – Director General CFR Călători.
Patru trenuri vor parcurge distanța Târgoviște – Pietroșița și retur în aprox. o oră şi vor deservi locuitorii tuturor localităţilor din parcurs (Doicești, Pucioasa, Fieni, etc), asigurându-le astfel legătura cu Bucureștiul și cu alte localități de pe harta feroviară a județelor Dâmbovița, Argeș, Prahova.
Acestea vor circula în regim Regio, un bilet clasa a 2-a costă  5,50  lei, un abonament lunar cu număr nelimitat de călătorii 115,50 lei, iar pentru elevi și studenți abonamentul lunar este 57,75  lei, aceștia beneficiind de 75% reducere din valoarea tarifului integral de transport.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu