3 octombrie 2015

iPhone 6s disponibil la Orange

0 Comentarii
Din primul moment în care folosești un iPhone 6s, simți că experimentezi ceva complet nou.
Cu o simplă apăsare, 3D Touch îți permite să faci mai multe ca niciodată.
Live Photos dă viață amintirilor într-un mod incredibil de realist. Iar acesta este doar începutul.
Analizează cu atenție iPhone 6s și vei descoperi inovații la fiecare nivel.

iPhone-ul tău simte acum cât de tare apeși pe ecran, schimbând pentru totdeauna modul în care interacționezi cu conținutul și permițându-ți să realizezi acțiuni esențiale mai rapid și mai simplu.
Cea mai populară cameră din lume este mai avansată ca niciodată. Camera iSight de 12 MP folosește acum funcția Live Photos – pe lângă fotografia dorită, acum sunt surprinse și momentele de dinaintea și de după clipa în care ai făcut poza, iar tu le pui în mișcare cu o simplă apăsare. În plus, noua cameră FaceTime HD de 5 MP aduce o nouă strălucire zâmbetului tău cu funcția Retina Flash.
Cel mai avansat procesor folosit vreodată într-un iPhone este acum și mai rapid. Și este dotat cu un coprocesorul integrat M9 pentru mișcare.
Designul impecabil este dat de noul aliaj de aluminiu seria 7000. Ecranele Retina HD de 4,7” și 5,5” sunt construite din cea mai rezistentă și mai durabilă sticlă folosită la un smartphone. Iar o nouă culoare distinctă, roz auriu, e disponibilă acum alături de gri, argintiu și auriu.
Experimentează viteze de download de două ori mai mari decât generația anterioară, de până la 300 Mbps, iar Wi-Fi-ul este acum și mai rapid, cu 802.11 ac cu MIMO.
Touch ID îți deblochează telefonul și te ajută să efectuezi plăți în App Store cu ajutorul amprentei. Iar senzorul Touch ID îmbunătățit îți scanează amprenta mai rapid și mai bine.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu