7 octombrie 2015

Masa rotundă proiect EYE

0 Comentarii
Asociația Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD) Bacău, organizează, pe data de 7 octombrie 2015, începând cu ora 17:00, masa rotundă „Recomandări privind îmbunătățirea sistemului educațional în trei state: Irlanda, Italia şi România. Concluziile proiectului european Education -Youth -Employment”.

Sunt invitați să participle la eveniment cadre didactice, psihologi, asistenți sociali, angajatori, părinți etc. interesați de subiect. 

La eveniment vor lua parte și reprezentanții partenerilor internaționali din cadrul proiectului – organizațiile EQUAL Ireland, Donegal Youth Council, Letterkeney Institute of Tehnology (LYIT) din Irlanda, și TUCEP (Tiber Umbria Comett Education Programme). 

Întâlnirea va ave
a loc în cadrul Hotelului Dumbrava, sala Viena, din Bacău, începând cu ora 17, iar discuțiile se vor concentra asupra concluziilor sesiunilor de workshop organizate în cadrul acestui proiect cu privire la metodele de combatere a șomajului în rândul tinerilor și de crearea a unui program alternativ de educație. Totodată, vor fi identificate și modalitățile prin care ideile tinerilor de a îmbunătăți sistemul național de educație pot fi puse în practică.

Acest proiect-pilot reprezintă primă etapă din cadrul unei cercetări mai ample, ce va avea ca rezultat dezvoltarea unui program acreditat recunoscut la nivel european, creat de participanți în parteneriat cu profesioniști din domeniul educațional și al muncii.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu