24 noiembrie 2015

Au fost desemnati cei 7 finalisti ai programului

0 Comentarii
Programul Fundaţiei Vodafone România, "Voluntar de Profesie", a ajuns la cea de-a şasea ediţie. Au fost desemnaţi 7 finalişti pentru care Fundaţia Vodafone România va acoperi timp de nouă luni salariile curente (în limita a 1.000 euro) şi cheltuielile adiţionale necesare implementării proiectelor în care sunt implicaţi voluntarii.
Voluntarii câştigători vor lucra în perioada decembrie 2015 - august 2016 la proiecte dezvoltate împreună cu organizaţiile non profit pentru care au optat şi care susţin una din cauzele promovate de Fundaţia Vodafone România: îmbunătăţirea serviciilor medicale, încurajarea educaţiei, stimularea voluntariatului, integrarea persoanelor cu nevoi speciale, servicii sociale pentru familii şi vârstnici.
Finaliştii din acest an au vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, sunt din Bucureşti, Braşov, Focşani şi Bacău şi sunt de profesie jurnalişti, economişti, experţi relaţii publice, traineri şi psihologi.
Juriul care a selectat viitorii “Voluntari de Profesie” a fost format din membrii boardului şi din echipa Fundaţiei Vodafone România, precum şi un voluntar de profesie care a participat la una dintre ediţiile anterioare ale programului
Acest program se adresează persoanelor care şi-au dorit dintotdeauna să lucreze într-o organizaţie non profit şi să susţină în mod direct o anumită activitate socială. În acelaşi timp, programul vine şi în sprijinul ONG-urilor care au nevoie de forţă de muncă specializată, dar care nu pot susţine costurile salariale pentru aceşti angajaţi.
Lista câştigători Voluntar de profesie 2015:
  • Ana Maria Cristache, Asociaţia Lindenfeld
  • Mihaela Pintilie, Asociaţia Dăruieşte Viaţă
  • Andrei Vatra, Asociaţia Copiii de Cristal
  • Andreea Iuliana Drusan, Societatea Naţională de Cruce Roşie din România
  • Ovidiu Ursu, Fundaţia Amazonia
  • Diana Marcu, Asociaţia Inima Copiilor
  • Adrian Creţu, Fundaţia de Sprijin Comunitar Bacău

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu