22 noiembrie 2015

BookLand Evolution sustine dezvoltarea profesionala a tinerilor

0 Comentarii
Cateva dintre cele mai marcante personalitati lanseaza liceenilor şi studenţilor din Bacau o propunere de nerefuzat: o intalnire timp de doua ore unde isi pot descoperi vocatia si gasi solutii pentru viitorul profesional, in cadrul Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution.  
Evenimentul se va desfasura incepand cu 25 noiembrie 2015 la Consiliul Judetean, tinerii intre 14-24 ani fiind invitati sa participe GRATUIT de luni pana vineri 25-27 noiembrie 2015, in intervalul orar 15:00-16:30. Personalitatile care au raspuns pozitiv invitaţiei Bookland Evolution sunt: Miercuri: Gabriel Pascal - Coordonator Raspuns la Dezastre, Habitat for Humanity Romania, Bogdan Matei – Actor, Crina Mihaila - Fondator ”Frumusetea banilor”,  Joi: Augustin Mihaila - Artist iluzionist, Cristian Lupu - Manager Grafit Invest, Tatiana Soldeanu - Trainer si coach John Maxwell Team, Vineri: Mihai Marcel -  Certified Business Trainer&Coach, Claudia Munteanu - Area Sales Manager MHS Truck&Bus, Victor Toma - Presedinte Asociatia Pentru Dezvoltare Activa.
”44 ani ca varsta, multi si nenumarati ani ca experienta de viata. Mai multe carti de vizita pe care scrie ”reprezentant vanzari, director de vanzari, director regional de vanzari, manager de zona"... si o alta carte de vizita, de suflet, pe care scrie OM. Initial erau trecute si aici trainer (cu licenta sau fara licenta), coach, organizator teambuilding, etc. Acum, au coborat toate din ego si din minte in suflet, si a ramas doar aceasta titulatura - OM. Iubesc oamenii si vad mereu latura lor buna si frumoasa. Cred in perfectiunea creatiei si vad in oameni mai mereu potentialul, nu performanta. Pentru ca fiecare om cu care ma intalnesc la un moment dat imi este oglinda si frumusetea se afla intotdeauna in ochii privitorului.” Claudia Munteanu
”Unul dintre cele mai bune lucruri care ti se pot intampla este sa intalnesti oameni mai buni si mai intelepti ca tine. De ce? Pentru ca pur si simplu te vei molipsi. Cand am inceput sa cunosc astfel de oameni, am inceput sa–mi fac “upgrade” si partea frumoasa e ca n-am mai revenit la setarile initiale.” Gabriel Pascal

Caravana Conferintelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi in urmatorul oras, din seria de 12 a sezonului toamna-iarna. Pe durata celor 12 saptamani de Conferinţe peste 250.000 tineri vor fi invitati sa işi descopere vocaţia, sa gaseasca solutii pentru viitorul profesional si sa isi largeasca orizontul multumita informaţiilor impartasite de cei peste 250 de profesionisti consacrati, care se vor alatura BookLand Evolution in aceasta a 2a ediţie.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu