25 noiembrie 2015

BookLand in Bacau

0 Comentarii
In 2011 BookLand a adus schimbarea in lumea cartii. A coborat-o din turnul de fildes si a adus-o in mijlocul oamenilor - in realitatea lor cotidiana si in spatiul lor de socializare si recreere - facand-o astfel mai accesibila si mai dezirabila. BookLand s-a lansat in cel mai mare mall din Bucuresti, printr-un targ de carte pilot. La cererea editurilor a continuat timp de 3 ani cu o caravana nationala de carte, activa 10 luni pe an, care a poposit in centrele comerciale, pietele si parcurile din peste 40 orase, devenind cea mai ampla manifestare culturala.
Din 2014 au o noua misiune, de a oferi GRATUIT tinerilor din intreaga tara instrumentele necesare dezvoltarii personale si profesionale. "Vrem sa-i ajutam sa isi descopere talentele, sa acumuleze experiente, sa cunoasca profesionisti si sa invete lucruri noi pentru a-si putea modela viitorul. Conferintele practice pentru tineri BookLand Evolution s-au adresat tuturor liceenilor din 23 orase care au avut ocazia de a intalni anul acesta 400 personalitati marcante.
In 2015 organizam conferinte si pentru studenti. Vom intalni fata in fata peste 1 milion de tineri pentru a-i determina sa ia atitudine fata de propria viata. Pentru ca avem nevoie de ei ca viitorul nostru sa fie mai bun. Pentru ca in mainile tinerilor de azi, sta Romania de maine! Intervalul orar este 15:00-17:00. In fiecare seara sunt prezenti 6 speakeri diferiti (800 VIP pe durata celor 120 zile de conferinta)."
Ca extensie pragmatica a conferinţelor, inPractica.ro este o platforma GRATUITA in care tinerii pot gasi oportunitati de practica, internship-uri, traineeship-uri, part-time jobs si voluntariat pentru a-si perfectiona abilitatile, a dobandi cunostinte practice si a-si defini obiectivele carieristice.

Joi, 26 noiembrie 2015, continua seria Conferintelor practice BookLand Evolution, aducandu-i pe tinerii din Bacau cu varsta intre 14-24 ani fata in fata cu profesionisti consacrati, ale caror reusite ii pot incuraja si motiva in dezvoltarea personala si profesionala. Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 15:00 - 16:30, la Consiliul Judetean. Intrarea este libera
In cea de-a doua zi a Conferintelor practice, invitatii speciali sunt: Augustin Mihaila - Artist iluzionist, Cristian Lupu - Manager Grafit Invest, Tatiana Soldeanu - Speaker John Maxwell Team.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu