25 noiembrie 2015

Descopera fascinanta lume a jucariilor de la LIDL

0 Comentarii
Din 23 noiembrie, lasa-te inspirat de oferta pentru jucarii de la Lidl si alege cele mai frumoase cadouri pentru prichindelul tau. Puzzle-uri, masinute, bancuri de lucru, dar si multe altele va asteapta in magazinele Lidl din toata tara. 
 
Ajuta-l pe micutul tau sa strabata lumea in lung si-n lat, cu setul pentru trenulet (99,99 de lei), care contine o locomotiva automata, cu baterie inclusa, si o cale ferata de peste 4 metri. Sau poti opta pentru setul pentru autostrada (99,99 de lei), care include un autobuz automat cu baterie si strazi din lemn de peste 2 metri, numai bun pentru a explora tinuturi nebanuite.
 
Cu tabla magnetica pentru desen (49.99 de lei), artistii pot crea adevarate opere de arta. In plus, juniorii au acum sansa de a da frau liber imaginatiei si cu puzzle-ul pentru colorat (39,99 de lei), compus din 24 de piese.
 
In serile friguroase de iarna, urmariti impreuna peripetiile lui Aladdin, sau puteti porni in aventura alaturi de cei 101 Dalmatieni si alte personaje minunate din universul Disney. Pentru seri de poveste, alege unul din cele sase pachete cu filme de animatie (34,99 de lei/set), care contin o carte, un audiobook si un DVD.
 
Inspira-te din catalogul de jucarii de la Lidl care starnesc imaginatia, disponibil online, si afla cum poti alege jucarii sigure, informatii despre beneficiile jocului senzorial, dar si lucruri necunoscute despre jucarii celebre.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu