20 noiembrie 2015

Expertiză si consultantă germană în cadrul Asociatiei ”Sf. Voievod Stefan cel Mare - Hârja”

0 Comentarii
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în perioada 16-22 noiembrie, Asociaţia „Sf. Voievod Ştefan cel Mare - Hârja”, implementează proiectul de expertiză și consultanță economică în domeniul social - medical și administrativ - gospodăresc, prin prezența Domnului Norbert Homann, Senior expert german.
Senior Expert Norbert Homann se află la cea de-a patra vizită în cadrul acestei instituţii, vizită ce are ca scop atât consolidarea capacității economice de sustenabilitate a activității social - medicale a centrelor de vârstnici și copii ai asociației, cât și dezvoltarea unor noi structuri generatoare de venit, în vederea implementării economiei sociale în modul cel mai autentic. Acest proiect este finanțat de Primăria orașului Bonn - Germania, fiind al doilea an consecutiv în care instituția de la Hârja aplică și primește finanțare nerambursabilă în vederea consolidării și dezvoltării economiei sociale și a activităților generatoare de venit. 
Experiența domniei sale în domeniul medical, social și economic, de peste 40 de ani, implicarea în realizarea a peste 30 de spitale,  centre  pentru vârstnici și copii, de pe cuprinsul a patru continente, îl recomandă ca specialist în activitățile pe care Asociația ”Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja” le desfășoare sau sunt în curs de implementare.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu