25 noiembrie 2015

Impreuna pentru a darui!

0 Comentarii
            
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, dincolo de misiunile zilnice pe care le execută pentru siguranţa şi în folosul cetăţeanului, prin modul activ în care se implică în viaţa de zi cu zi a comunităţii, continuă tradiţia ca în preajma sărbătorilor importante să aducă un strop de bucurie în sufletul copiilor instituţionalizaţi sau care fac parte din familii cu venituri modeste, bătrânilor suferinzi ori veteranilor de război.
            În acest sens, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău - Postul de Jandarmi Tîrgu Ocna, având în vedere apropiatele sărbători de iarnă, s-a implicat, ca partener, alături de Asociaţia Onestin din Oneşti, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tg. Ocna, Liceul Tehnologic Tg. Ocna şi site-ul www.tg.ocna.ro, în cadrul proiectului de voluntariat „Împreună pentru a dărui”, proiect realizat de Colegiul Naţional „Costache Negri” Tg. Ocna.

           Astfel, jandarmii din Oneşti şi Tîrgu Ocna contribuie, prin donaţiile lor constând în alimente, jucării sau cărţi de literatură şcolară şi beletristică, la bucuria unor copii defavorizaţi din zona Tîrgu Ocna, participând în acest mod la concretizarea sloganului campaniei umanitare: „Fiţi împreună cu noi pentru a dărui speranţă!”.  

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu