20 noiembrie 2015

Lacrimile îngerilor, lacrimile unei natiuni!

0 Comentarii
Data de 30 octombrie 2015 a fost o zi sumbră pentru ţara noastră. Tristeţea şi durerea provocate de tragedia din Clubul Colectiv au depăsit graniţele capitalei, iar din acea clipă fatidică suferinţa şi mâhnirea s-au instalat printre sentimentele noastre zilnice.

Am fost martorii unei mobilizări naţionale impresionante, în cadrul căreia semeni şi instituţii au arătat că, mai presus de toate, nu am uitat să fim OAMENI.

Cu toţii am primit adevărate lecţii de viaţă - de compasiune, solidaritate, unitate, credinţă, speranţă - şi cu siguranţă, sfârşitul listei este departe.

În faţa unei tragedii care a înfiorat o naţiune, Romfilatelia se arată solidară faţă de suferinţa ţării noastre şi doreşte să contribuie, prin specificul activităţii sale, la conştientizarea şi încurajarea celor mai sincere sentimente şi acte de iubire faţă de aproapele aflat la mare nevoie.

Astfel, vineri, 20 noiembrie, la Bursa de contacte din cadrul Târgului de Carte Gaudeamus, Pavilionul Central Romexpo, Romfilatelia introduce în circulaţie emisiunea de mărci poştale 
Lacrimile îngerilor, un pios gest de compasiune şi omagiu adus victimelor tragicului eveniment din Clubul Colectiv. 

Timbrul îşi îndeplineşte astfel rolul de a promova şi cultiva în rândul populaţiei valorile umanitare, cum sunt solidaritatea şi întrajutorarea.

Alătură-te acestei campanii caritabile, care se va derula în perioada 20 noiembrie – 31 decembrie  şi cumpără emisiunea filatelică din magazinele speciale Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara! Fondurile obţinute din vânzarea tirajului filatelic vor fi transferate Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, având ca destinaţie finală sprijinirea procesului medical de recuperare a celor afectaţi. 

Împreună să ştergem lacrimile îngerilor şi să le redăm aripile! 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu