26 noiembrie 2015

Noua ofertă Orange pentru familii

0 Comentarii
Fiecare final de an vine cu planuri pentru anul viitor, astfel că de sărbători Orange le aduce clienților soluții adaptate pentru a-și îndeplini mai ușor dorinţele, alături de cei dragi. Indiferent că-și doresc ca în noul an să petreacă mai mult timp cu familia, să se distreze mai mult sau să călătorească împreună, clienții vor primi beneficii în plus la pachetele Orange Family activate în această perioadă.
Prin Orange Family, clienții își pot configura varianta de abonament potrivită famiilor lor, prin alegerea a minim 3 abonamente Orange de bază: minim 2 abonamente de voce (Orange Me) și minim 1 abonament Orange Net (pentru internet), Orange TV sau Home Pack(pentru servicii fixe). Cei care aleg aceste pachete pe o perioadă contractuală de minim 1 an au minute naționale nelimitat sau 1 GB trafic de internet pentru fiecare abonament de voce, precum și smartphone-uri și tablete la 0 euro.
Pentru a-și îndeplini mai ușor planurile împreună cu cei dragi, clienții care aleg un pachet Orange Family până pe 10 ianuarie 2016 vor primi beneficii în plus și un accesoriu cadou la alegere, în funcție de cel de-al treilea abonament activat. Astfel, dacă optează pentru un abonament Orange Net, cei ce vor să se bucure de cel mai rapid internet 4G de la Orange și să păstreze amintirea celor mai frumoase momente petrecute în familie vor primi trafic de internet dublu pe tabletă și pot alege un selfie stick pentru a se distra mai mult în familie.
Pentru clienții care doresc să călătorească mai mult în familie și care optează pentru un al treilea abonament Orange Me, Orange a pregătit un bonus de 250 minute şi SMS-uri şi 500 MB internet pe mobil în roaming cu valabilitate 1 an, care poate fi folosit de toate numerele din familie. În plus, clienţii pot alege un încărcător de călătorie cadou, pentru a nu rata niciun moment din vacanţă.
Din 3 decembrie, clienţii vor avea la dispoziţie un catalog întreg de accesorii pentru a-şi alege cadoul preferat, în funcţie de propriul pachet Orange Family şi de propriile planuri de anul nou.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu