27 noiembrie 2015

Sa reducem emisiile de dioxid de carbon

0 Comentarii
Cu ocazia Summitului mondial Climat care se va desfasura la Paris in perioada 30 noiembrie - 11 decembrie 2015, Auchan, in parteneriat cu Immochan, organizeaza, in perioada 23-29 noiembrie 2015 in cadrul galeriei comerciale, o expozitie de informare a cetatenilor « Sa reducem emisiile de dioxid de carbon » dedicata copiilor între 8-12 ani.
Un mic personaj emblematic « INDIFERESCU »,  mic personaj fara griji, care exista in fiecare dintre noi, mai mult neglijent decat nepasator, descopera incalzirea globala si intelege faptul ca modul lui de a se comporta poate avea consecinte pentru planeta. Micul nostru personaj invata astfel sa devina « Preocupescu », ca si elevii din micul oras englez Caversham. Acestia sunt recompensati pentru ca au venit la scoala pe jos. Iar el descopera ca pedaland fericit bicicleta, este un protector… pentru climat! INDIFERESCU »,  mic personaj fara griji, care exista in fiecare dintre noi, mai mult neglijent decat nepasator, descopera incalzirea globala si intelege faptul ca modul lui de a se comporta poate avea consecinte pentru planeta.
Invatam, sensibilizam fara a culpabiliza Pana la Summitul COP 21, copiii si parintii lor primesc din ce in ce mai multe informatii de alerta despre pericolul care va fi daca nu vom actiona impotriva incalzirii globale. Da, dar ce trebuie sa facem? Exista deja multe solutii pentru ca fiecare dintre noi sa participe la diminuarea emisiilor de carbon responsabile de efectul de sera. Si vor exista din ce in ce mai multe. Prin urmare este important sa ne interesam.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu