17 noiembrie 2015

„See you in Vienna” de la LIDL

0 Comentarii
Din 16 noiembrie, Lidl te invita sa intri in lumea celor mai noi tendinte de moda pentru juniori, cu noua colectie „See you in Vienna”. Cei mici vor putea adopta stilul rafinat si elegant regasit pe strazile Vienei, cu piesele vestimentare din gamele lupilu si pepperts!. 
Ofera stil si confort micutului tau cu tinutele preferate din noua colectie „See you in Vienna” de la Lidl. Alege piesele speciale pentru juniori si veti fi pregatiti pentru a intampina anotimpul rece. 
Domnisoarele si micii cavaleri pot opta pentru o pereche de jeans termo (34.99 de lei), ce au captuseala interioara calduroasa din material moale si placut. Alege oricare dintre modelele de jacheta fleece (29.99 de lei), adauga o pereche de ghete (49.99 de lei) si tinuta este completa. 
Pentru o tinuta potrivita pentru scoala, baietii pot alege unul dintre modelele de pulovere tricotate (44.99 de lei), alaturi de o pereche de pantaloni (34.99 de lei) din bumbac. 

Si domnisoarele pot gasi un model preferat de bluza cu maneca lunga (17.99 de lei) in gama pepperts!, pe care o pot combina cu o pereche de jeans (39.99 de lei). 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu