19 noiembrie 2015

Tudor Gheorghe in concert la Bacau

0 Comentarii
Luni, 23 noiembrie, sunteţi invitaţi la spectacolul "Adio, doamnă!", pe care artistul Tudor Gheorghe îl va susţine, de la ora 19.00, la Teatrul de Vară "Radu Beligan", din Bacău.
"Inspirat de operele şi povestirile marilor personalităţi din literatura română, cum ar fi Tudor Arghezi sau Ion Minulescu, şi de compoziţiile muzicale ale celor mai apreciaţi interpreţi care s-au impus la acea vreme, precum Jean Moscopol, Titi Botez, Cristian Vasile sau Zavaidoc, maestrul Tudor Gheorghe a conceput un program special.
Sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu şi în acompaniamentul orchestrei sale, Tudor Gheorghe le va dărui admiratorilor săi un repertoriu variat, o selecţie de cântece deosebite, poveşti frumoase şi şlagăre din vremea boemă a Bucureştiului de odinioară, refrene nemuritoare fredonate şi astăzi.
«Adio, doamnă!», un nou eveniment marca Tudor Gheorghe, definit ca un balsam pentru sufletul românilor, o readucere aminte despre frumuseţea şi momentele de aur ale României din anii '20 - '30 în care eleganţa, politeţea şi respectul faţă de semeni se evidenţiau puternic", anunţă organizatorii turneului naţional al concertului.
Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului Municipal "Bacovia" şi a Teatrului de Vară "Radu Beligan".
Preţ bilete: 50 şi 65 de lei

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu