19 noiembrie 2015

Volkswagen Transporter este International V

0 Comentarii
T6 a castigat cel mai ravnit titlu din industria vehiculelor comerciale usoare, premiu care confirma calitatea produsului nostru, mai ales in contextul actual, reprezinta un foarte bun argument de vanzare. 

Juriul format din 24 de jurnalisti de top din domeniul vehiculelor comerciale usoare din Europa si Rusia a acordat 98 de puncte noului VW Transporter T6 (Euro 6), pe locurile urmatoare clasandu-se la distanta Fiat Professional Doblo Cargo, care a strans 68 de puncte, si VW Caddy 4 (Euro 6), cu 63 de puncte. Voturile au fost trimise individual de fiecare membru al juriului catre o instititie independenta (Asociatia Transportatorilor Rutieri din Marea Britanie, RHA), care a comunicat presedintelui juriului rezultatele. 

Este pentru a treia oara cand VW Transporter castiga acest trofeu. Dupa T4, castigator al primei editii International Van of the Year (1992), T5 a fost premiat in 2005, iar acum este randul noului T6. International Van of the Year recunoaste producatorul de utilitare usoare care si-a adus contributia majora la cresterea standardelor de eficienta si sustenabilitate a transporturilor in ceea ce priveste mediul si siguranta oamenilor, iar VW T6 a avut acest impact in 2015. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu