2 decembrie 2015

BCR a scazut dobanzile la credite

0 Comentarii
Cea mai amplă campanie de loializare derulată recent în domeniul bancar, oferta de rate reduse a Băncii Comerciale Române - Scade Rataa fost accesată de peste20.000 de clienţi în trei luni de la lansare.
Prin campania de loializare Scade Ratafacilităm accesul clienţilor la împrumuturi eficiente cu beneficii clare şi imediate: rate reduse în medie, la nivel de ţară, cu 20%,comisioane ZERO (de analiză, de administrare), asigurare de viaţă GRATUITĂşi înlesnirea substanţială a procesului de aprobare. Am oferit clienţilor noştri o soluţie comercială concretă, aliniată la condiţiile economice existente. Am reuşit să ne atingem scopul şi vom continua”, spune Dana Demetrian, Vicepreşedinte Retail & Private Banking, BCR.


Până la acest moment, valoarea medie a unui credit refinanţat este de 26.500 euro la nivel naţional. Reducerea medie a ratelor lunare se situează în jurul procentului de 17% pentru cele mai mari localităţi urbane, înregistrându-se valori după cum urmează: Timişoara – 18%, Sibiu, Ploieşti, Cluj şi Braşov – 17%, Bucureşti - 16%.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu