12 decembrie 2015

Craciunul asteptat altfel

0 Comentarii
La ARCUB Gabroveni a început ALT. CRĂCIUN! Până pe 23 decembrie, de la 12:00 până la 22:00, pe Lipscani nr. 84-90 te așteaptă un târg alternativ care îmbină arta contemporană românească cu spiritul sărbătorilor de Crăciun.
Prin ALT. CRĂCIUN sărbătorim perioada magică de sărbători alături de artiștii contemporani români care se exprimă cel mai bine prin haine, bijuterii, obiecte de design românesc sau muzică. O vizită la ARCUB Gabroveni îți oferă ocazia să te delectezi cu vin fiert, ciocolată caldă și alte bunătăți la ALT. CHOCOLATE Factory și vei putea să-i surprinzi pe cei dragi prin cadouri unice pe care le găsești doar la ALT. DESIGN Shop și la ALT. GIFT Shop powered by Dizainăr.
În fiecare seară de la ora 19:00, pasajul Gabroveni va fi animat de cele mai cunoscute și apreciate trupe alternative românești: Byron, The Mono Jacks, Moonlight Breakfast, Alexandrina, The Amsterdams, Lucia, Vița de Vie, Urma dar și de ansambluri vocale și de suflători: Corul Sound, Acapella, Jazzappella, Romanian Radio Brass Quintet, Hornblast, Classic Quintet.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu