13 decembrie 2015

Cu M-Pesa, utilizatorii Vodafone România pot primi bani, din străinătate

0 Comentarii
În parteneriat cu Azimo şi WorldRemit, doi dintre cei mai importanţi operatori de transfer digital de bani, la nivel internaţional, Vodafone România introduce un nou serviciu pentru clienţii săi – serviciul de transfer internaţional de bani prin Vodafone M-Pesa. Într-un mod sigur şi inovator, noul serviciu facilitează transferurile de bani din străinătate, de la orice persoană din Europa, Statele Unite ale Americii şi Canada către orice client de servicii mobile al Vodafone România.
Utilizatorii Vodafone România care au un cont M-Pesa pot retrage banii primiţi în peste 2.100 de locaţii semnalizate M-Pesa, din întreaga ţară, sau îi pot folosi pentru a plăti, direct de pe mobil, facturi de utilităţi, pentru a face plata la diverşi comercianţi sau pentru reîncărcarea Cartelei Vodafone. Utilizatorii Vodafone România care nu deţin un cont M-Pesa vor avea acces la fonduri după ce se înregistrează pentru serviciul M-Pesa, la cea mai apropiată locaţie Vodafone M-Pesa.
Clienţii Vodafone România pot accesa şi folosi fondurile în timp real, imediat ce tranzacţia este confirmată printr-un SMS pe telefonul mobil al beneficiarului. În plus, utilizatorii beneficiază de o serie de avantaje: serviciul este uşor de utilizat, nu se percep comisioane suplimentare în cazul plăţilor directe din contul M-Pesa, iar utilizatorul este notificat imediat ce tranzacţia este confirmată.
Promoţional, primul transfer către România, folosind funcţia “mobile wallet”/ “portofel digital” de la Azimo sau WorldRemit, va fi gratuit, iar următoarele tranzacţii vor beneficia de comisioane avantajoase.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu