12 decembrie 2015

‘’Magazia’’ de iarna a gospodinelor

0 Comentarii
Inca din toamna orice gospodina care se respecta isi pregateste ‘’proviziile’’ pentru iarna. De aceea pe site-ul http://www.cosuldelegume.ro/camara/muraturi.html gasiti cele mai bune si accesibile borcane cu muraturi pentru gospodinele care nu au avut timp sa le pregateasca ele insele. Sucul de rosii este preparat din rosii proaspete crescute natural, fara conservanti si aditivi. Tot pe site gasiti castraveti murati in otet sau saramura, special pentru iarna ce vine si pentru mesele imbelsugate de sarbatori.
Rosiile in bulion nu trebuie sa lipseasca din camara fiecarei gospodine ce se respecta. Toate au o valoare nutritionala mare si pot fi de folos gospodinelorin prepararea mancarurilor rapide.
Pe site-ul http://www.cosuldelegume.ro/camara/muraturi/gogosari-in-otet.html gasiti cei mai buni gogosari la otet, foarte buni pentru mancarurile pe care doriti sa le preparati sau pentru salate. Un ajutor de incredere pentru gospodinele cu putin timp la dispozitie pentru a le prepara acasa.
Toate aceste conserve vor face munca gospodinelor mai usoara si voi veti putea avea mai mult timp pentru familie si pentru treburile dumneavoastra casnice.
Cosul de legume este pregatit. Trebuie sa va faceti timp sa il achizitionati!

Sarbatori delicioase!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu