12 ianuarie 2016

Expo Credite & Imobiliare Bacău

0 Comentarii
Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău are plăcerea de a vă invita la Expo Credite & Imobiliare Bacău, eveniment ce va avea loc la Centrul de Afaceri și Expoziții Mircea Cancicov Bacău, în perioada 26-28 februarie 2016.
“Expo Credite & Oferte Imobiliare” oferă mai mult decât un cadru de simplă expunere sau promovare, favorizează relaționarea directă între ofertant și client, într-o manieră imparțială și corectă. Târgul se adresează atât persoanelor fizice cât și celor juridice, interesate de informatii pentru obținerea oricărui tip de credit, a unei forme de finanțare, sau de ofertele disponibile pe piața locuințelor.
Conceptul evenimentului își propune să reunească ofertele de creditare ale băncilor, companiilor de leasing și credit, instituțiilor financiare nebancare, brokerilor de credite, a dezvoltatorilor imobiliari, constructorilor, agențiilor imobiliare, finanțatorilor, precum și ale industriilor conexe.
MOTIVE PENTRU A PARTICIPA LA EXPOZIȚIE:
– pentru a stabili întâlniri cu actualii și potențialii clienți;
– pentru a întări relațiile comerciale cu actualii clienți
– pentru reinformarea clienților asupra serviciilor pe care le oferiți;
-oferă posibilitatea de a participa la seminarii si evenimente specifice, ceea ce reprezintă o sursa de informații asupra evoluției pieței;
– este locul ideal pentru a vă promova imaginea.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu