8 ianuarie 2016

Pofta de miscare vine cu aparatele Crivit de la LIDL

0 Comentarii
Din 11 ianuarie te vei putea antrena chiar la tine acasa cu aparatele de fitness de la Lidl. Special gandite pentru nevoile tale, echipamentele si aparatele din gama Crivit te vor ajuta sa iti tonifiezi musculatura, dar si sa scapi de kilogramele in plus. Iar pentru o dieta echilibrata, bucura-te de produsele din gama Linessa, disponibile in magazinele Lidl din toata tara.
 
Swing-stepper-ul (221.67 de lei) din gama Crivit te va ajuta sa iti antrenezi atat musculatura picioarelor, cat si a soldurilor, posteriorului si trunchiului. Pentru intarirea musculaturii bratelor, a abdomenului si a spatelui, poti opta pentru setul cu bara de antrenamente multifunctionala (48.39 de lei/set), iar aparatul pentru antrenarea muschilor abdominali (58.07 de lei), disponibil in doua modele, este ideal pentru tonifierea muschilor abdomenului.
 
Pentru un confort sporit in timpul antrenamentelor, doamnele pot combina pantalonii pentru fitness (33.87 de lei) din gama Crivit cu topul (19.35 de lei) ce asigura reglarea optima a umezelii, datorita fibrei functionale TOPCOOL. Si domnii pot opta pentru un tricou (24.19 de lei) cu elemente reflectorizante sau pentru o jacheta de fitness (58.07 de lei).
 
Inspira-te din catalogul Lidl, accesand link-ul: bit.ly/1PMkFmc, si afla cum poti alege cele mai bune produse pentru antrenamente eficiente, dar si informatii despre cum te vor ajuta produsele din gama Sensiplast sa te protejezi in timpul antrenamentelor.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu