9 februarie 2016

Alege viata! Respecta limitele de viteza!

0 Comentarii
Polițiștii rutieri au depistat la sfârșit de săptămână 42 de conducători auto, care au depășit limita legală de viteză cu peste 50km/h. Pe lângă măsurile de sancționare contravențională polițiștii au luat față de aceștia și măsura complementară a reținerii permiselor de conducere în vederea suspendării exercitării acestui drept.
Polițiștii din județul Bacău acționează permanent pentru reducerea riscului rutier, combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere și salvarea de vieți, precum și pentru sancționarea celor care nu respectă regulile de circulație, punând în pericol siguranța circulației pe drumurile publice.
Astfel, în perioada 06-07 februarie, polițiștii rutieri au acționat pe principalele drumuri naționale din județ pentru prevenirea victimizării cetățenilor prin accidente rutiere, produse pe fondul vitezei excesive.
În cele două zile de acțiune polițiștii au depistat 253 de conducători auto care nu au respectat limtele legale de viteză și față de care s-au luat măsuri de sanționare contravențională. În 42 de cazuri față de conducătorii auto s-a luat și măsura complementară a reținerii permiselor de conducere.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu