15 februarie 2016

Atelier de gatit si educatie culinara pentru sanatate

0 Comentarii
Bacania cu Dichis, bacanie cu produse naturiste, vrac-uri si suplimente alimentare, anunta sambata 20 februarie 2016 organizarea primului atelier de nutritie cu demonstratie culinara din Bacau - Atelier de gatit si educatie culinara pentru sanatate - Echilibru Prin SAVOARE . Evenimentul va avea loc la Salina Bacau (str. 9 Mai, nr.82-84, in spatele benzinariei MOL).
Cu mesajul: “Invata cum sa gatesti si sa te hranesti sanatos daca suferi de obezitate, afectiuni ale tiroidei, diabet sau alergii” evenimentul beneficiaza de demonstratie culinara si degustare de retete vegetariene si este sustinut de Mihaela Brailescu (bucatar pasionat, consilier de nutritie si echilibru hormonal din Bucuresti) cu sprijinul Bacaniei cu Dichis din Roman si Bacau.  

“Proprietarii Bacaniei au declarat ca ideea organizarii acestui eveniment le-a venit dupa ce au constata ca 80% dintre clientii Bacaniei cu Dichis din Bacau si Roman sufera de diabet, afectiuni ale tiroidei, obezitate sau alergii multiple care le dau batai de cap. Majoritatea vin si intreaba ce sa cumpar pentru "x" durere, sau "y" boala...exact ca la farmacie! Pentru ca hrana ta poate fi medicament, sau cea mai lenta forma de otrava te invitam la un atelier in care sa descoperi retete pentru sanatatea ta, sa degusti combinatii simple dar inedite de alimente si sa inveti cum poti face din mancare aliatul tau in lupta cu boala.”

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu