15 februarie 2016

Fii mereu in forma, cu oferta de echipamente de la LIDL

0 Comentarii
Din 11 februarieechipamentele profesionale de antrenament te asteapta la Lidl, pentru a fi in forma in orice anotimp, chiar la tine acasa. In functie de gradul de dificultate al exercitiilor fizice alese, vei putea achizitiona echipamente sportive variate, din gamele Crivit si Sensiplast.
 
Pentru un stil de viata activ, acum te poti bucura de sesiuni de exercitii fizice chiar la tine acasa, in orice moment al zilei, cu articolele sportive de la Lidl. Ganterele in forma de ghiulea (de la 19.99 lei/buc.), avand greutatea de 2.5 kg, 5 kg sau 10 kg, te pot ajuta sa iti exersezi toate grupele de muschi si sa iti intaresti sistemul cardiovascular, ligamentele si tendoanele. Sau poate preferi setul de gantere (79.99 de lei), care contine sase discuri din fonta lacuita si o bara cromata din otel, cu margini in cruce pentru mai multa aderenta.
 
Accesoriile fitness (19.99 lei/set), disponibile in 3 seturi diferite, te pot ajuta la antrenarea eficienta a intregului corp. Poti continua antrenamentul cu cateva exercitii la aparatul de gimnastica multifunctional (59.99 de lei/buc.), special conceput pentru tractiuni, flotari sau abdomene, ce vor duce la tonifierea musculaturii spatelui, pieptului, bratelor si abdomenului. In plus, cu ajutorul aparatului de antrenament cu corzi (69.99 de lei/set) iti poti dezvolta echilibrul, postura si abilitatile de coordonare, utilizand propria greutate a corpului.
 
Inspira-te din catalogul dedicat exercitiilor fizice si fii in forma cu echipamentele profesionale de sport de la Lidl!
 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu