6 februarie 2016

Meci de volei

0 Comentarii
Știința Bacău a câștigat miercuri, 3 februarie, partida disputată pe teren propriu cu SCMU Craiova și a trecut pe locul 5 în Divizia A1 de volei feminin, după înfrângerea Medicinei Tîrgu Mureș la CSM București. Băcăuancele au avut un prim set foarte bun, pe care l-au câștigat la 8, dar l-au cedat pe cel de-al doilea la 19, pe fondul serviciilor dificile ale craiovencelor. ”Studentele” băcăuance și-au revenit apoi, adjudecânduși următoarele două seturi la 15 și la 19, trecându-și în cont toate cele 3 puncte puse în joc.
            Rezultat final, Știința Bacău – SCMU Craiova 3:1 (25-8, 19-25, 25-15, 25-19), iar sâmbătă, în etapa a XV-a a Diviziei A1, echipa băcăuană va evolua în deplasare, la echipa pe care tocmai depășit-o în clasament, CSU Medicina Tg. Mureș.
”Nu a fost un meci foarte bun al nostru, iar de data asta clar nu a mai fost de vină oboseala. Probabil că s-au crezut deja învingătoare după primul set, deși le atrăsesem atenția că meciul nu e încheiat. Ne așteaptă un meci greu sâmbătă, la Târgu Mureș, unde va trebui să jucăm pentru a obține victoria în fața unei echipe bune”, a declarat după meci antrenorul principal al formației băcăuane, Florin Grapă.

Știința Bacău: Sabina Moisa, Tatiana Lupu, Claudia Gavrilescu, Denisa Rogojinaru, Cristina Cazacu (Irina Radu), Ioana Baciu (Crina Bălțatu), Nicoleta Manu (Mihaela Albu) - libero. Antrenor principal: Florin Grapă.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu