27 februarie 2016

Samsung Galaxy S7 si S7 Egde la Orange

0 Comentarii
Pentru designul Galaxy S7 și S7 edge nu s-a făcut niciun compromis, rezultând astfel o experiență unică de utilizare. Iar caracteristicile avansate sunt completate de aspectul elegant. Este pur și simplu o plăcere să le utilizezi.
În viața de zi cu zi întâlnești diferite condiții de iluminare, de aceea este important să poți face fotografii fără a fi nevoit să te gândești la lumină sau la lipsa acesteia. Indiferent dacă ești în mișcare sau sufli în lumânările de pe un tort aniversar, fotografiile realizate cu Galaxy S7 și S7 edge vor ieși clare și în culori vii.
Folosind materiale performante, pentru realizarea Galaxy S7 și S7 edge s-a dezvoltat o metodă simplă, dar eficientă, de sigilare completă a componentelor interioare, menținând deschise porturile USB și mufele pentru căști.
Nu vei mai avea nevoie de capace sau huse suplimentare.

Cu Samsung KNOX, soluția de securitate dedicată de la Samsung, smartphone-ul tău este protejat în permanență împotriva programelor neautorizate. Un nivel suplimentar de securitate este furnizat de KNOX Enabled App, care izolează și criptează datele tale.

Orange vine cu un abonament de 42 Euro si cost de 349 euro sau disponibil la un pret standard de 699 Euro.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu