7 februarie 2016

The Masterpiece Experience: Interstellar & The Dark Knight

0 Comentarii
Pe 27 aprilie, la Sala Palatului, The Masterpiece Experience, un spectacol total, care impleteste intr-un mod unic muzica de film, cu efecte coregrafice, jocuri de lumini si lasere si cu proiectii grandioase, le va oferi spectatorilor o experienta “extraordinara, intensa si foarte emotionanta”, dupa cum scria revista americana Forbes despre acest spectacol organizat de VreauBilet.ro si produs de Ciprian Costin, dirijor, compozitor, pianist, producator roman, care a cucerit lumea cu proiectele sale unice prin complexitate si mix de arte.

Dupa succesul spectacolelor precedente din Romania, cand 4.000 de persoane la Bucuresti si 5.000 la Iasi au umplut Sala Palatului si Piata Palatului Culturii si au trait cu surprindere noua experienta artistica ”The Masterpiece Experience”, in 2016, producatorul Ciprian Costin va propune publicului bucurestean, la concertul din 27 aprilie, un show cu totul inovator.

Toate piesele vor putea fi ascultate live si intr-o interpretare cu totul originala, o “mostra” a viitorului muzicii orchestrale in concert. De altfel, ”The Masterpiece Experience” este primul show in cadrul caruia a putut fi ascultata live suita ”The Dark Knight”.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu