16 februarie 2016

Un nou post TV in grila de programe

0 Comentarii
Din data de 8 martie Euforia TV se va transforma in Happy Channel. Un post TV marca Ruxandra Ion care aduce cu ea crema actorilor tineri si nu numai. 
“Dreptul la fericire” - un reality-show experiment - este prima producție marca “Happy Channel” care urmează să intre în grila de programe a postului chiar din prima zi de emisie, respectiv 8 martie.
“Dreptul la fericire” este un format original, primul de acest gen din România, o idee care aparține Ruxandrei Ion, consilier pe zona de conținut Happy Channel și producătorului Simona Macovei.
Structura de difuzare a producției presupune o emisie de luni pană joi, transmisă în două părti: primele 60 de minute vor fi difuzate de la oră 17.00 la oră 18.00, urmând ca partea a doua să fie difuzată de la ora 20.00, la 21.00.
Happy Channel, canal TV care face parte din portofoliul Antena Group, se adresează în principal segmentului feminin din zona comercială (femei din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani), dar și întregii familii și se poziționează în zona televiziunilor militante, o abordare nouă pe piață media din România. 
Noul post de televiziune își propune nu doar să ofere telespectatoarelor producții de calitate, targetate pe dorințele și așteptările lor, ci și să le reprezinte cauzele și să militeze pentru ele.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu