12 februarie 2016

Viitorul in domeniul constructiilor

0 Comentarii
In perioada 18 – 19 Aprilie 2016, la Viena, va avea loc cel mai de success eveniment de brokeraj cu participare gratuita adresat constructorilor din Uniunea Europeana, “VIITORUL in domeniul CONSTRUCTIILOR”.
Organizatorii acestei platforme de dezbateri si de intalniri de afaceri sunt: Camera de Comert si Industrie a Austriei – WKO Advantage Austria, Enterprise Europe Network Austria. Co-organizator este Centrul Enterprise Europe Network Bacau din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau.
Evenimentul de brokeraj ofera companiilor din intreaga lume, posibilitatea de a afla despre cele mai recente tendinte privind solutiile inovatoare pentru cladiri, renovarea durabila, reutilizarea si calitatea inalta a cladirilor din Austria cu accent pe ciclul de viata a constructiilor.
De asemenea, evenimentul are drept scop facilitarea intalnirilor de afaceri dintre constructori, arhitecti, proiectanti si profesionisti din domeniul constructiilor din Europa, interesati sa dezvolte contracte comerciale.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu