18 februarie 2016

World Credit Congress & Exhibition

0 Comentarii
Romania este gazda celei de-a V-a editii a World Credit Congress & Exhibition, organizat de ICM Consultoria Capacitación Integral si Leadership Events, in parteneriat cu Doingbusiness.ro si Business Mark, in perioada 8 – 10 iunie 2016, la Bucuresti.
Evenimentul reprezinta referinta comunitatii globale financiare in ceea ce priveste creditul comercial, riscul de credit si colectarea creantelor. Reunind peste 500 de specialisti si participanti din piata bancara, a colectarii creantelor si serviciilor conexe, reprezinta platforma ideala pentru interactiunea dintre profesionisti din domeniul financiar, consultanta si servicii care activeaza la nivel global.
Printre factorii care au contribuit la imbunatatirea consumului privat se afla cresterea salariilor, scaderea preturilor marfurilor, conditiile de credit mai favorabile, ceea ce a condus la o mai buna ocupare a fortei de munca. Toate aceste elemente au sprijinit majorarea veniturilor disponibile ale populatiei si, cel putin partial, vor contribui si la cresterea economica a regiunii din anul 2016.
Expertii consultati de Focus Economics se asteapta la crestere de 3,1% a economiei regiunii in 2016, iar Romania este prognozata sa inregistreze o dinamica mai accentuata (+3,7% in 2016 si +3,5% in 2017).

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu