2 martie 2016

Băcăuanii au fost informati în stradă despre activitatea consilierilor locali si judeteni

0 Comentarii
Joi, 25 februarie, pe trotuarul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Bacău, cetățenii băcăuani au fost informați despre activitatea consilierilor locali și județeni locali. Acțiunea a reprezentant evenimentul de final al proiectului Cetățeni Activi pentru Bacău, implementat în ultimii doi ani de către Asociația Romanian Youth Movement for Democracy.
În ultimii doi ani, echipa proiectului a desfășurat o activitate permanentă de monitorizare a activității consilierilor locali și județeni, iar prin evenimentul stradal tinerii activiști și-au propus să informeze direct cetățenii și să le distribuie informații despre (ne)realizările reprezentanților lor politici. "Acțiunea desfășurată de echipa Cetățenilor Activi a avut rolul de a informa băcăuanii despre acțiunile și rezultatele demersurilor noastre. În ultimii aproape doi ani de zile, de la începutul acestui proiect, am desfășurat numeroase acțiuni prin care am atras atenția asupra importanței transparentizării instituțiilor locale, am promovat numeroase idei de proiecte dezvoltate la nivel local, unele dintre ele concretizându-se, și am încercat să dăm un imbold și altor organizații să susțină și promoveze drepturile grupurilor pentru care își desfășoară activitatea. Nu în ultimul rând, în toată această perioadă am dezvoltat o metodologie proprie de măsurare a activității consilierilor locali și județeni, informații pe care le promovăm în permanență prin intermediul platformei bacaulactiv.ro și pe care le-am distribuit, prin intermediul unor flyere, în cadrul acțiunii de joi", a afirmat Marian Dămoc, președintele Asociației Romanian Youth Movement for Democracy și managerul proiectului Cetățeni Activi pentru Bacău.

Cetăţeni dezamăgiţi de faptul că activitatea aleşilor poate fi măsurată numai în cuvinte, când ar fi trebuit să fie vizibilă în comunitatea în care trăim.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu