31 martie 2016

Comedia Nationala: OMUL CU MARTOAGA

0 Comentarii
Cea mai nouă montare a piesei „Omul cu mârțoaga” de George Ciprian este și cea mai modernă din punctul de vedere al jocului actoricesc si va avea loc in data de 30 mai la Teatrul Bacovia. Povestea piesei este pe cât de simplă, pe atât de amuzantă. Arhivarul Chirică, interpretat de Dan Tudor, este un împătimit al curselor de cai. 
Această pasiune îl face sa cumpere o mârțoagă și să piardă în urma pariurilor făcute, nu numai banii și încrederea propriei soții( Alina Chivulescu), care îl părăsește și pleacă împreună cu un fost prieten Nichita ( Marius Bodochi) dar și increderea tuturor celor de care într-un fel sau altul depinde soarta sa și a copiilor săi: directorul şcolii ( Tudorel Filimon), proprietarul calului (Andrei Duban) și inspectorul general ( Orodel Olaru ). Singurii oameni care îi rămân alături sunt: Varlam, cel mai devotat prieten ( Dragoş Ionescu) și Fira servitoarea ( Afrodita Androne).
Distributia: Dan Tudor, Marius Bodochi, Alina Chivulescu, Dragos Ionescu, Afrodita Androne, Tudorel Filimon, Orodel Olaru, Andrei Duban.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu