30 martie 2016

Delia in concert la Sala Palatului

0 Comentarii
Anul 2015 a fost clar anul Delia. "Pe aripi de vant" a fost prima piesa care a stationat 21 de saptamani no 1 in Media Forest, iar "Cum ne noi" alaturi de Carla's Dreams a depasit recorduri inimaginabile. A fost prima piesa in limba romana care a depasit 10 milioane de vizualizari pe youtube in mai putin de o luna si a fost declarata de curand cea mai vizualizata din Romania in acest an, cu peste 33 de milioane de vizualizari. "Da, mama" a fost piesa care a schimbat industria muzicala, fiind considerata cea mai indrazneata piesa din ultimii ani si a generat aproape 29 de milioane de vizualizari in doar 5 luni de la aparitie. 
Cu asa cifre in spate, comparabile doar cu artistii internationali, Delia pregateste urmatorul show la Sala Palatului in data de 2 si 3 aprilie.
Dupa un sold out in 2015, artista va pregateste intrarea in lumea ei. Pentru o seara plina de imaginatie, muzica, surprize si invitati neasteptati, Welcome to Deliria!
Categorii bilete:
Cat VIP-300 lei (include bilet intrare concert, invitatie la petrecerea de dupa concert, CD cu albumul ce urmeaza sa se lanseze la concert)
Cat 2-180 lei
Cat 3-130 lei
Cat 4-100 lei
Cat 5-90 lei
Cat 6-70 lei

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu