1 martie 2016

Ovidiu Lipan Tandarica vine in Beraria Valhalla

0 Comentarii
Pe Ovidiu Lipan și Marius Preda i-a adus împreună în acest proiect inedit, fascinația profundă pentru muzică. Unul dintre ei a învățat să meargă sprijinindu-se de instrumentele muzicale din casă, iar celălalt a primit cadou la vârsta de patru ani, un țambal, fiind vrăjit de sunetul lui.
 Aceste întâlniri foarte timpurii cu instrumentele muzicale aveau să le marcheze destinele, unul dintre ei devenind cel mai tânăr baterist al generației sale și cel mai important percuționist român, iar celălalt integrând pentru prima dată un sunetul de țambal în componența unui proiect de muzică de jazz. Ambii sunt în egală măsură virtuozi și dăruiți cu un imens talent. 
Au străbătut lumea împreună și individual, îmbogățindu-și stilul, rafinându-și percepțiile și interpretarea, perfectându-se continuu. Și-au dobândit statutul de cetățeni ai lumii întregi, compun și cântă o formă universală de muzică: de la clasică la world jazz, de la bosanova la muzică tribut, într-o formă unică de intrepretare și reinterpretări originale ale unor melodii cunoscute. 
Acestia vin in Beraria Valhalla in data de 18 martie.
Poem Balkanic // Muzică clasică, jazz, world music, bosanova, tribute music Invitat special: Anne Ducros
Ovidiu Lipan Țăndărică, baterie și percuție
Marius Preda, țambal, vibrafon, acordeon, vioară, pian, nai, chitară Management by Revolver.


Pret bilet: 80 lei

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu