20 mai 2016

De 1 iunie, copiii nostri si ai naturii sărbătoresc împreună

0 Comentarii
1 iunie este o zi cu o însemnătate specială, care celebrează, odată cu începutul verii, ziua în care îi sărbatorim oficial pe micuţii care ne dau sens şi ne învaţă ce înseamnă viaţa cu adevarat. Fiecare zi alături de ei este o sărbatoare, însă 1 iunie este un prilej care le oferă tuturor micuţilor mai multe motive de bucurie în aceeaşi zi. Cu o bogată încarcătură istorică, ziua de 1 iunie se sărbătoreşte de mai bine de 50 de ani şi semnifică dreptul fiecarui copil la o copilărie fericită, educaţie şi protecţie.

Şi în natură sunt mulţi copii care au nevoie de ajutor şi atenţie. Copiii zecilor de specii care populează zonele sălbatice sunt la fel de neajutoraţi precum copiii mici şi tot ce-şi doresc e să se poată juca în voie în intimitatea casei lor, pădurea. 
 
Alege să dăruieşti celor mici un pluş simbolic de 1 iunie. Este mai mult decât o jucărie din pluş care va încânta orice copil, este în acelaşi timp şi un dar pentru natură. Oferă un cadou copilului tău, care înseamnă implicarea în protecţia zecilor de specii din pădure. De asemenea, este o bună ocazie să îi povesteşti copilului tău cât de importantă este natura şi cum o putem proteja.
Fiecare pluş înseamnă o contribuţie pentru natură. Împreună cu ei, vei primi un certificat de prieten al naturii şi stickere WWF.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu