10 mai 2016

Eveniment de business networking

0 Comentarii
Grupul de inițiativă JCI Bacău alături de JCI Iași, vă invită joi, 12 mai  2016, ora 17:00, la hotel Dumbrava, sala New York la evenimentul de networking “Business Networking Event Business 1 la 1. Ediția de anul acesta a BNE anunță 2 invitați în calitate de speakeri, ambii personalități din mediul de business.
Cei 2 speakeri sunt Carmen Ungureanu, fondator şi manager Corporate Business Events, o afacere născută din pasiune, și Iulian Cornel Borza, project manager în cadrul BARRIER - Electric Plus. Temele abordate vor fi “Importanța networkingului în afaceri” și “Antreprenoriat - puncte cheie pentru a-ți asigura succesul”.
Business Networking Event (BNE) este un eveniment care adună profesioniști din mai multe domenii şi le oferă posibilitatea de a identifica noi oportunități și parteneri de viitor. În cadrul Business 1 la 1 participanții pot schimba cărți de vizită pentru a găsi parteneri de viitor, pot socializa și obține informaţii foarte valoroase de la speakerii noştri.
De ce să participi la eveniment?
     Ai certitudinea că investești într-un eveniment de calitate, care îți oferă exact ceea ce cauți;
     Îți poți promova afacerea către cel puțin 50 de persoane cu care vei relaționa direct;
     Poți identifica soluții pentru creșterea/dezvoltarea afacerii tale;
     Cunoști posibili parteneri, clienți, furnizori;
     Inițiezi noi relații de parteneriat și/sau comerciale;
     Faci schimb de idei, resurse, informații;
     Temele abordate de speakeri sunt de actualitate, informațiile livrate fiind de interes pentru orice antreprenor.
     Identifici noi oportunități de afaceri și noi piețe.


Taxa de participare este în valoare de 50 lei, cu mențiunea că dacă vii cu încă doi prieteni plătești doar 2 bilete pentru 3 persoane. Înscrierile se pot face direct pe site-ul BNE sau completând formularul disponibil la următorul link: https://goo.gl/qLVpmc

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu