9 mai 2016

Expozitia itineranta de fotografie Leonard Răchită

0 Comentarii
Centrul de Cultură „George Apostu” Bacău anunţă deschiderea expoziţiei itinerante de fotografie Leonard Răchită - «impermanences», la Galeriile Satellite din Paris, Franţa, în data de 13 mai 2016, ora 17.00. Expoziţia este parte integrantă a programului cultural al Centrului pentru anul 2016, care se desfăşoară sub titlul generic „Pe urmele lui Apostu”. Se urmăreşte pe de o parte, promovarea brand-ului George Apostu şi, pe de altă parte, refacerea drumului simbolic România-Paris-Japonia, pe care însuşi marele sculptor George Apostu l-a parcurs, prin participarea la numeroase simpozioane internaţionale.
           Expoziţia va fi însoţită de lansarea albumului de artă Leonard Răchită - «impermanences», realizat de Centrul de Cultură „George Apostu”, în condiţii grafice de excepţie.


         Expoziţia Leonard Răchită - «impermanences» va fi itinerată ulterior pe 12 septembrie 2016, la Tokyo, Japonia. La Bacău, vernisajul expoziţiei va avea loc la Muzeul de Artă Contemporană „George Apostu”, pe data de 14 octombrie 2016, în cadrul evenimentului Simpozionul Naţional de Estetică, organizat de Centrul de Cultură „George Apostu”.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu