4 iunie 2016

Gala Societătii Civile

0 Comentarii
Binele din România se construiește în fiecare zi. Și se premiază într-o singură seară. 
Acesta este mesajul campaniei din acest an al Galei Societătii Civile-cel mai amplu proiect dedicat sectorului neguvernamental din România. 
  
În fiecare an, începând din 2002, Gala Societății Civile susține, promovează și premiază cele mai importante proiecte sociale din România. Toate proiectele sunt analizate de un juriu format din peste 50 de specialisti din diferite domenii, alături de personalități marcante ale societății românești. 
Festivitatea de premiere a Galei Societății Civile 2016 va avea loc luni, 6 iunie, începând cu ora 20:00, în Sala Mare a Teatrului Național București.
În acest an au fost înscrise în competiție peste 200 de proiecte implementate de 127 de organizații din întreaga țară. Câștigătorii vor fi anuntați pe scena Teatrului Național, gazda evenimentului fiind Mircea Toma, psiholog, jurnalist, activist pentru drepturile omului - ActiveWatch.
“Pentru mine personal - și sunt convinsă că vorbesc în numele întregii echipe – festivitatea de premiere a Galei Societății Civile este un moment cu adevărat emoționant. Parcurg în fiecare an sute de proiecte, din toate domeniile de activitate, implementate în toate colțurile țării și chiar și acum, după atâția ani, sunt în continuare extrem de impresionată. Proiectele înscrise la Gală și oamenii din spatele lor ne arată nouă, tuturor, că și în România binele își face loc. Vă invit luni seară la Teatrul Național București să-i cunoaștem și să-i aplaudăm pe acești oameni care, prin implicarea și eforturile lor, reușesc să ne facă nouă, tuturor, viața mai bună” declară Florentina Loloiu, Director de Programe - Fundația Gala Societății Civile.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu