13 iunie 2016

Lansarea în România a unei cărti-semnal!

0 Comentarii

Primul volum cu caracter exclusiv științific care tratează problematica vaccinurilor și a efectelor adverse pe care le generează, inclusiv a bolilor autoimune asociate lor.

La Librăria Eminescu a avut loc lansarea volumului VACCINURILE și AUTOIMUNITATEA, coordonat de Yehuda Shoenfeld, Nancy Agmon-Levin și Lucija Tomljenovic, recent publicat de Editura Christiana. La evenimentul moderat de Prof. Dr.Pavel Chirilă au participat numeroși părinți interesați de o informare corectă care să le permită să ia decizii sănătoase și responsabile pentru copiii și familiile lor.
Este vorba de un tratat de imunologie aplicată, la care au contribuit nu mai puțin de 77 de autori, medici provenind dintr-un spectru foarte larg de specializări medicale precum imunologie, reumatologie, dermatologie, neurologie, boli autoimune, alergologie, medicină internă etc., care activează în importante Universități și centre medicale și de cercetare din Europa și Statele Unite.
Lucrarea are o abordare echilibrată evidențiind meritele operei vaccinaliste, dar lansează un semnal de alarmă asupra reacțiilor sale adverse ,,severe și chiar fatale“. Cartea este rezultatul zecilor de ani de experiență în vaccinologie și autoimunitate și a studierii unei cazuistici și literaturi de specialitate extrem de vaste.
VACCINURILE ȘI AUTOIMUNITATEA are 37 de capitole structurate în trei părți și exprimă un adevăr dramatic: o parte dintre oamenii sănătoși (despre care nu știm dacă s-ar fi îmbolnăvit vreodată) fac boli autoimune după și prin administrarea unui vaccin: lupus, vasculite, artrită reumatoidă, boli de țesut conjunctiv nediferențiate, purpură trombocitopenică, boală celiacă etc.
Vorbitorii la eveniment au oferit o perspectivă extinsă asupra problematicii vaccinurilor: medicală, etică, juridică, socială și umanitară. Prof. Dr. PAVEL CHIRILĂ, Dr. RAREȘ SIMU, nutriționistul DUMITRU BALAN, Conf. Univ. Dr. COSTEL STANCIU, Directorul Editurii Christiana RĂZVAN CODRESCU, Av. ALEXANDRA OBERSCHI și actrița ANI CREȚU - în calitate de mamă a unui copil vătămat de vaccinuri, au oferit rând pe rând argumente care ne îndeamnă să reflectăm serios la necesitatea acceptării unui act medical încă prea puțin înțeles; dar recomandat și administrat neselectiv și fără niciun screening preliminar la milioane de oameni.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu