6 iunie 2016

Lansarea initiativei Antreprenoresti - Adopta un sat!

0 Comentarii
Romanian Business Leaders, organizația care reunește cei mai importanți antreprenori și manageri de top din România, lansează programul Antreprenorești - Adoptă un sat!, care își propune să sprijine prin strategii de dezvoltare pentru perioada 2017 – 2020, zece comune din România.
10 comune selectate prin concurs vor beneficia de planuri strategice de dezvoltare care vor fi elaborate de Romanian Business Leaders, organizația care reunește cei mai importanți antreprenori și manageri de top din România, împreună cu partenerii săi, prin programul Antreprenorești - Adoptă un sat!
 
Prima etapă a proiectului va debuta pe 14 iunie la Pitești, unde vor participa gospodari şi reprezentanţi din 30 de comunităţi din județele Argeș, Dâmbovița, Prahova şi Vâlcea. 

La sfârșitul procesului de selecție din 2016, patru comune din județele Argeș, Prahova, Buzău, Teleorman, Dâmbovița, Brăila, Ialomița, Calarași, Giurgiu, Tulcea, Olt, Gorj, Constanța, Galați, Vrancea, Vâlcea și Dolj vor beneficia de planuri de dezvoltare pentru perioada 2017-2020, susținute de RBL și de partenerii săi. 

Planurile vor include de la direcții de finanțare, consultanță juridică, consultanță de marketing și management, la organizarea de schimburi de experiență între sate, facilitarea de piețe de desfacere și programe de educație pentru conștientizarea și valorificarea resurselor.
Celelalte șase comune vor fi selectate anul viitor.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu