28 iunie 2016

Locomotiva „Pasărea Măiastră” : start la călătorii cu Trenurile Soarelui

0 Comentarii
Începând cu data de 28 iunie, pasagerii care aleg ca destinație litoralul Mării Negre vor avea ocazia să călătorească cu un tren ieșit din tipare prin galeria de artă neconvențională de pe locomotivă.
Policolor și CFR Călători, două branduri românești cu tradiție, promovează într-o manieră inedită valorile naționale, aducându-le în atenția tuturor într-o formă neconvențională și atractivă.
Locomotiva Pasărea Măiastră continuă proiectul Moving Art - parte a campaniei Culorile României și constă în înfrumusețarea la exterior a unor locomotive din parcul de material rulant al companiei feroviare.
În călătoria inaugurală, locomotiva Pasărea Măiastră a pornit spre mare din Gara de Nord București, la ora 14:00, cu trenul IR 1585 cu sosire la Constanța la ora 16:28.
În perioada următoare va pune în mișcare trenuri din cadrul  programului estival „Trenurile Soarelui”, unul dintre acestea fiind Trenul Tineretului.
Conceptul transmite atributele tinereții: încântă, întinerește și dă avânt celei mai „vesele” garnituri de tren care va circula în România. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu