11 iunie 2016

Orange prezintă oferta convergentă pentru start-up-uri si companiile mici si mijlocii

0 Comentarii
Orange prezintă oferta convergentă pentru companiile mici și mijlocii, din orașele Cluj-Napoca, Iași și Timișoara ce include serviciile de internet prin fibră optică, voce fixă dar și televiziune prin cablu digital, urmând ca acoperirea să fie extinsă în zonele urbane din restul țării, până la finalul anului. Astfel, clienții se bucură de calitatea Orange și pentru soluțiile fixe dedicate companiilor, de beneficii multiple pentru ofertele fix-mobil și de mai mult control, având un singur furnizor și o singură factură pentru toate serviciile de comunicații.
Orange își extinde astfel portofoliul de servicii şi le oferă clienților soluții complete prin cele mai noi tehnologii atât pentru mobil, cât și pentru birou. Cu Orange Business Group și Orange Business Net clienții au la dispoziţie servicii de voce și internet prin cea mai extinsă rețea 4G. Noua gamă de servicii Office le aduce clienților internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixă, precum și soluții de monitorizare şi control al sediului de la distanţă.
 „Avantajul major pe care operatorii economici îl au în momentul în care aleg să integreze toate serviciile de telecomunicații este acela de eficientizare a costurilor. Acesta este un argument major pentru star-up-uri și pentru companiile mici și mijlocii. Scalabilitatea soluțiilor convergente și flexibilitatea de a personaliza pachetele cu servicii care să răspundă specificului fiecărei afaceri, indiferent de dimensiunea ei sunt extrem de importante pentru companii. În plus, calitatea serviciilor Orange este o garanție pentru pachetele convergente care se remarcă prin simplitate în utilizare precum și prin oferte avantajoase.” a declarat Bianca Bardaș, Business Division Manager Orange România.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu