28 iunie 2016

Raliul Moldovei Moinesti 2016

0 Comentarii
In data de 28 iunie de la ora 11.00 la Speed Park Bacau  a avut loc o conferinta de presa premergatoare Raliului Moldovei Moinesti 2016. La conferinta au participat Cosmin Necula - Primarul Mun.Bacau, Ilie Viorel - Primarul Mun. Moinesti, Câdă Ionică - Primarul Com.Magiresti, TUDOSĂ RĂZVAN - Primarul Com.Zemes, Adrian Raspopa - Presedintele ACS Rally Spirit (organizatorul Raliului Moldovei Moinesti) si Eduard Nunu - manager al circuitului de karting Speed Park.
Raliul Moldovei Moinesti propune concurentilor din Campionatul National de Raliuri Dunlop un format alcatuit din 15 probe speciale, din care 7 distincte, care insumeaza 127.36 km. Primele cinci dintre acestea urmeaza sa se desfasoare in prima zi a competitiei pe drumurile din apropierea Bacaului, iar restul de 10 sunt programate in a doua zi, cea de sambata, atunci cand echipajele vor ajunge in zona Moinestiului.

Startul festiv va avea loc joi, 30 iunie, in centrul Bacaului, pe str. Nicolae Balcescu, locatie in care va fi amplasat si parcul de service inclusiv vineri, 1 iulie. A doua zi, caravana Campionatului National de Raliuri Dunlop se va muta in centrul Moinestiului, pe str. Tudor Vladimirescu.





0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu