15 iunie 2016

Seminar privind elaborarea planurilor de calitate/mentinerea calitătii aerului

0 Comentarii
Agenția Națională pentru Protecția Mediului împreună cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în parteneriat cu Asociația Română de Mediu și Universitatea Vasile Alecsandri, anunță desfășurarea seminarului privind elaborarea planurilor de calitate/menținerea calității aerului. Alături de Ioan Gherheș, Președintele ANPM, se vor afla  Dorina Mocanu, director general MMAP, Corina Lupu, director general ANPM, Octavian Pătrașcu, director general ANPM.

Evenimentul este dedicat dezbaterii legislației care prevede obligativitatea administrației publice locale de a elabora aceste planuri, iar reprezentanții Agenției Naționale pentru Protecția Mediului și Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor vor aduce clarificări privind prevederile legale în domeniu.  În cadrul sesiunii, vor fi dezbătute studii de caz privind atât planul de calitate a aerului cât și planul de menținerea calității aerului, aflate deja în faza avansată de elaborare.

Reprezentanții consiliilor județene, primăriilor, autorităților de mediu precum și consultanții și elaboratorii de studii de mediu vor participa activ la această întâlnire care își propune ca toate planurile să fie finalizate până la sfârșitul acestui an.


Seminarul se va desfășura în data de 16 iunie 2016, începand cu ora 09.30, la Universitatea Vasile Alecsandri, Calea Mărășești, nr. 157, corp D, Bacau.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu