2 iulie 2016

Bucuresti 2021

0 Comentarii
În acest weekend ne bucurăm să ducem București 2021 în tot orașul. Generator, inițiativa care provoacă fiecare cetățean al orașului să insufle viață și culoare în comunitatea în care locuiește, te așteaptă sâmbătă la Swimathon București și la Agora În Cotroceni, unde afli de la echipa noastră tot ce trebuie să știi ca să transformi o idee într-un mic proiect pentru blocul, cartierul sau strada ta, chiar dacă n-ai mai făcut asta niciodată.

Duminică la ora 20:00, te invităm la Conferințele din grădină, care au loc simultan la Grădina Verona și la Spațiul M60. Vom vorbi despre artă, tehnologii digitale și traiul în oraș, alături de o serie de invitați internaționali ai echipei Curatorium București 2021, care coordonează programul artistic al candidaturii la titlul de Capitală Europeană a Culturii. Printre ei se numără Anne Schiltz, curator, antropolog, regizor și coordinator al proiectului CEaC Luxemburg-Sibiu, Ekmel Ertan, artist new media, curator și profesor din Istanbul, fondator și director artistic al amberPlatform și Robert Praxmarer, artist, dezvoltator și cercetător din Salzburg interest de dramatugie interactivă, jocuri pe computer și crearea de spații imersive prin realitate augmentată sau cross media.  

Nu în ultimul rând, începând de azi și până duminică ne vedem la Outernational Days, primul festival bucureștean dedicat multiculturalității, periferiilor și minorităților orașului, regiunii și chiar ale lumii întregi, fie ele etnice sau muzicale.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu