27 iulie 2016

Comanda noua la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacau

0 Comentarii
Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ca urmare a promovării concursului desfăşurat în ziua de 7 iulie la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, colonel Luca Adrian a fost numit în funcţia de inspector şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău.
Colonelul Luca Adrian este născut la Oneşti, judeţul Bacău, are 43 de ani, este căsătorit şi are doi copii minori. Acesta a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti în anul 1996 iar în anul 2004 a finalizat studiile postuniversitare  în domeniul ordinii publice - “Managementul ordinii publice în perspective integrării în structure de apărare colectivă”. În timpul carierei militare a urmat şi absolvit diferite cursuri de perfecţionare şi pregătire.

 Din anul 1996 până în anul 2005 şi-a desfăşurat activitatea la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău iar din 2008 până în prezent, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău, îndeplinind funcţiile de comandant pluton, comandant companie, comandant detaşament, ofiţer specialist resurse umane şi consilier juridic. În perioada 2005 – 2008 şi-a exercitat atribuţiile ca ofiţer specialist în cadrul Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă.

Începând cu 15 iulie, a încetat împuternicirea de inspector şef a colonelului Moroşanu Constantin care, timp de 6 luni, şi-a îndeplinit cu success atribuţiile de comandant şi căruia, întreg personalul unităţii îi mulţumeşte pentru implicarea şi devotamentul de care a dat dovadă în această perioadă.

De asemenea, în urma concursului pentru ocuparea postului de prim adjunct al inspectorului şef desfăşurat în ziua de 21 iulie la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, maiorul Bârnat Eusebiu a fost declarat câştigător, urmând numirea sa oficială pe această funcţie prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române.  
Maiorul Bârnat Eusebiu este născut la Bacău, judeţul Bacău, are 38 de ani, este căsătorit şi are doi copii minori. Acesta a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti în anul 2001 iar în anul 2003 a finalizat studiile postuniversitare  în domeniul relaţiilor internaţionale, în timpul carierei militare urmând şi absolvind diferite cursuri de perfecţionare şi pregătire.
 Din anul 2001 până în prezent şi-a desfăşurat activitatea la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău, îndeplinind funcţiile de comandant pluton, ofiţer specialist pază şi protecţie instituţională şi şef birou pază şi protecţie instituţională.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu